http://www.vdo-se.nl/paginas/pdf-icon.gif Routebeschrijving Tafeltennisvereniging VDO

 

Speelzaal:

Eendracht 4

Meerwijk-Oost

Uithoorn

Er is parkeergelegenheid bij de zaal.

 

logo-rood-klein

 

route-regio-web.gif

 

Route met de auto

Vanuit Utrecht of Amsterdam (A2):
Neem op de A2 de afslag Hilversum/Vinkeveen (N201). Ga bij de verkeerslichten rechtsaf richting Vinkeveen en rij door tot Uithoorn (neem de afslag N196 vlak bij Amstelhoek). Sla in Uithoorn linksaf bij de eerste kruising na de brug over de Amstel: afslag Meerwijk‑Oost. U bent nu op de Laan van Meerwijk.

Vanuit Haarlem, Amsterdam of Den Haag (A4/A5):
Neem op de A4/A5 de afslag Aalsmeer/Hoofddorp (N201) en ga bij de verkeerslichten richting Aalsmeer. Volg nu de N201 voor ongeveer 8 minuten tot de verkeerslichten bij de afslag ‘Industriegebied Uithoorn’. Sla rechtsaf, rij bij alle rotondes rechtdoor en onder de busbaan door tot de verkeerslichten bij de kruising met de N196. Steek recht over. U bent nu op de Laan van Meerwijk.

Vanuit Amstelveen (via N521/Zijdelweg):
Volg de borden Uithoorn. Bij het einde van de Zijdelweg neemt u de afslag Meerwijk-Oost (N196). Bij de volgende verkeerslichten slaat u rechtsaf: afslag Meerwijk-Oost. U bent nu op de Laan van Meerwijk.

 

route-uithoorn-web.gif

 

U bent nu op de Laan van Meerwijk. Blijf de Laan van Meerwijk volgen tot aan scholencomplex Meerwijk. Net voor de schoolgebouwen slaat u rechtsaf de Eems op. Neem vervolgens na 40 meter de eerste afslag links. U bent nu op de Eendracht. Na 100 meter vindt u ons verenigingsgebouw aan de linkerkant.

 

route-vdo-web.gif