Doe mee aan de Vul de Kas actie van AH Jos van den Berg en steun onze club

 

Van 23 augustus tot en met 31 december a.s. vindt de Vul de Kas actie van Albert Heijn voor de eerste maal plaats. Tijdens deze actie ontvangen klanten van Albert Heijn Jos van den Berg bij iedere Ä 15,00 aan boodschappen een voucher met een code. Deze voucher vertegenwoordigt Ä 0,10 welke u kunt doneren aan uw favoriete vereniging, school of stichting. Wij hopen natuurlijk van harte dat u dit wilt doneren aan onze club V.D.O. tafeltennis

 

 

Hoe werkt dit?

 

U kunt de QR code op de voucher scannen met uw telefoon. Vervolgens komt u automatisch op de website www.sparenbij-jos.nl, waar u het bedrag kunt toekennen aan onze club. Indien u dit liever via de computer doet, gaat u naar dezelfde website en vult u de code welke op de voucher staat in.

 

Wij willen graag sparen voor diverse dingen en hopen natuurlijk dat u voor ons gaat sparen. Wij kunnen elk bedrag goed gebruiken!

 

De tussenstanden zijn te volgen in de winkel van Albert Heijn Jos van den Berg, via de website www.sparenbij-jos.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/ahjosvdberg

 

Verdien BONUS voor onze club!

 

Naast het verzamelen van zoveel mogelijk vouchers en hiermee dus ook euroís kunnen wij BONUSVOUCHERS verdienen door zoveel mogelijk aandacht te geven aan de actie. Dit kan onder andere door een zo ludiek mogelijke actie uit te voeren en deze te delen op onze (social) mediakanalen. Als je hier een idee voor hebt of hier aan mee zou willen doen horen wij dit heel graag!

 

De contactpersoon van onze vereniging voor deze actie is Kees Jager.U kunt hem bereiken via de mail.Uiteraard staan wij open voor leuke ideeŽn. Laten we met zijn allen zoveel mogelijk geld binnenhalen!